Afrikansk svinepest: Ikke importer grovfôr fra Sverige
Mattilsynet anbefaler å ikke innføre grovfôr fra Sverige til Norge før smittesituasjonen er mer avklart.
Full fart i produsenttjenesten
Det er påvist afrikansk svinepest hos villsvin i Sverige
En Fantastisk dag for Fatland: Det blir ny tunnel
Ny prisløype for storfe 2. halvår 2023
Alt du trenger å vite om Lammeseongen 2023
Viktig melding fra norske slakterier
– Bondevelferd må også komme i første rekke
Fatland har fått ny veterinær
Meld deg på avlivingskurs hos Fatland Oslo
OSLO:Informasjon om innmeldingsfrister i mai
Fatland forbedrer leveringsbetingelser
Se våre sesongtillegg for vårlam
Fatland Oslo: Innmeldingsfrister i forbindelse med påsken 2023
Jæren/Ølen: Informasjon om slakting av småfe
Mattilsynet skal føre tilsyn med smittevern og flytting av storfe
Vi intensiverer rådgivningen til våre svinebønder
Røros-satsing gir resultater
Fatland Sandefjord søker ny kvalitetsleder
Prisløype gris 1. halvår 2023
Lavdrektighet - den rolige tiden i sauefjøset
Prisløype, tilskuddsendring og slakteuker for småfe vinteren 2023
Skal levere frilandsgris til Coop
Fatland søker leder for produsenttjenesten
Prisløype storfe 1. halvår 2023
Satser på slaktegris
Unge krefter i sving på Strandalandet
Til Fatland fra kontinentet
Fatland Oslo: Innmeldingsfrister i forbindelse med julen
Viktig informasjon om ny nettbutikk
Ny bil på gamle trakter
Bestill øremerker tidlig
Fatland-saueklipper kniver i toppen
Den originale Fatlandgården - besøk hos Severin Fatland
Fatland trenger flere storfeprodusenter!
Fremtidsrettet satsing i Frafjord
Følgeseddel for storfe til slakt fases ut
Fjerde generasjon i Fatland
Vi tar ansvar for klima og miljø!
– Det kjekkeste er dyrehåndtering
God dyrevelferd er viktig
Ny sauerådgiver på plass
Haga ble historisk verdensmester
– Norsk matproduksjon må økes
Konsernsjef Anders Hundseid i Fatland: - Det haster med strømpakke fra regjeringen
Fra sommerjobb til spennende controller-stilling
Kjøttfekalven på høstbeite eller ikke?
Fatland Ekstra Storfe
Velkommen til produsentmøter i Ølen og på Jæren!
Fra storbonde til småbruk – Besøk hos Kurt Solli
Ystepikene på Jæren
Lammesesongen 2022
Får sauene til fjells
Fatland og Røros Slakteri øker satsingen på lokalmat
Inkluderende arbeidsmiljø
Tar over lederjobben
Prisløype 2. halvår 2023
Viktig landbruksoppgjør
– Et løft i saueholdet
Medaljefest under NM i kjøttprodukter
Bli med oss på årets sommerfest på Gladmaten
Stor oppmerksomhet rundt ny røyke- og kokemaskin
Fatlandbønder på Ingris-toppen
52 år bak rattet
«En bra dag på jobb»
– Trivelig å bidra til et godt kundeforhold
Pris- og etikettavdelingen på Fatland Ølen
Slår alarm om bondens økonomi
Fatland Sandefjord er blitt Miljøfyrtårn
Velkommen til åpent fjøs
– Hyggelig å treffe bøndene
Toppkarakter til Fatland
Prisprognoser andre halvår 2022
VI inviterer til produsentmøter
Sjekk når vi er nær deg og sett av tid i kalenderen.
Vi setter opp sparerenten for Fatlandprodusenter
Dette må du vite om KSL
Livdyrpriser per 28.08.23
Vi har åpnet Lammehjelpen 24/7
Fatland Oslo: Innmeldingsfrister i forbindelse med påsken
Fatland øker prisene!
ØLEN: Velkommen til åpning av ny sauefjos
Bor du i Otta-området og har behov for nødslakt?
Nytt innhold i kjøttkontrollrapporter fra Mattilsynet
Viktig endring om innføring av USR i Dyrevelferdsprogram for svin
Engropris og avregningspriser for bonden
Kjære Fatland-produsenter med familie
Rolf Gunnar Husveg vert ny dagleg leiar på Fatland Jæren
Dyrevelferdsprogrammet for svin utvides fra 1. januar 2022
Bransjemøte med Landbruks- og matdepartementet
NRK med nye saker om svinenæringen: Dette mener Fatland
På plass i sjefsstolen
Herligt med gårdsbesøk
Se bilder her
Verdens best fotballspiller velger Fatland ?
Fotballdommer ble suspendert etter atuografjakt - Nå hylles en gavmild Erling Braut Haaland.
Dette er klimakalkulatoren
Her kan dere se opptak av Fatlands produsentmøte
Anders Hundseid blir ny konsernsjef i Fatland
Det blir endringer i ledelsen i Fatland
Økt betaling til svinebonden fra 2021
Fugleinfluensa: Nå er hobbyhøns på gården høyrisiko
Bli med på Fatland-laget
Medaljerush til Fatland under NM
I ettermiddag vant Fatland NM-gull i kategorien "Grill og Wiener", "Tradisjonelle pølser", "Fenalår" og "Spekekjøtt oppskåret".
Best i test: Pinnekjøtt fra Fatland med gode resultater i test
Jæren: Vi inviterer til kurs i sauekontrollen
Velkommen til produsentmøter på Østlandet!
Prisløype og slakteveker for småfe våren 2022
Medaljerush til Fatland under NM i kjøttprodukter
Pressemelding om Gudbrandsdal Slakteri AS
Kjøttkontrollapporten vil nå inneholde mer informasjon til dyreeier
Slakteweb er stengt ned og erstattet med Mitt Fatland
Full støtte til inntektsløft i landbruket
Økt betaling til Fatlands svinebønder
Pressemelding om ammoniakklekkasje hos Fatland Ølen
Velkommen til ny nettside!
Ludvig Vikesdal gir deg oppskriften på gode resultater
– Yrkesstatusen min har fått en opptur under korona
Råd om førebygging av smitte for bønder og sjåfører
For å forhindre og redusere smitte av koronaviruset har vi iverksett en rekke tiltak når sjåfører skal rundt på gårder. Vi har også laget noen retningslinjer for bønder imøte med våre arbeidere.
Informasjon om Kornaviruset
Vi i Fatland er opptatt av at bonden holder seg frisk. Derfor oppfordrer vi alle bønder til gjøre det de kan for å unngå å bli smittet og spre smitte.
Bestill sauemerker tidlig og få rabatt!
Prisøkningen på lam fra 7. februar
Fatland starter økning i prisen på gris
Fatland øker prisen på LUN kalv
Prisløft på Ung-sau
Økte salget med 150 millioner i sommer
Ammekukurs for bønder med hjerte for kjøttfe
Limousin dag på Fatland Jæren
Holdvurdering til stor hjelp i høstsesongen!
Velkommen til Agrovisjon i Stavanger
Produsentmøte i Valdres 8. september!
Velkommen til åpent fjøs på Røn
Fatlandtur til Agromek
Gris i ’22 åpen for påmelding!
Åpent slaktegrishus
koronautbrudd ved Fatland Ølen
Næringsforeninge inviterer til møte om landbruk og teknologi
Bli med oss på Agroteknikk 26-28 november
Vi kjører en ny runde med webinar
Invitasjon til webinar om Mattilsynets tilsynskampanje
Sett av datoen for årets produsentmøte
Velkommen til Lammehjelpen 24/7
På innsiden av fjøsdøra
Hvor kommer egentlig maten vår fra? Møt den norske grisebonden og grisen i deres fjøs - fra grisefødsel til slakt.
Sliter du med å finne julegaver? Fatland-butikken er alltid åpen
Nå kan du handle arbeidstøy, profilklær og verneutstyr på nett.
Julegrøt på Fatland Jæren er avlyst
Fatland og Røros slakteri inngår samarbeidsavtale
Avtalen sikrer Fatland enda større tilgang på norske kjøttråvarer i et marked der forbrukerne er stadig mer opptatt av norsk kvalitetsmat.
Verdens fremste luksusmerker vil ha norske dyr
Italienerne trygler om mye mer norsk storfeskinn. Fatland Hud & Skinn kunne solgt mye mer.
Norgesmester, gullmedaljerush og Norges beste grillmatserie!
Enormt mange Fatland-produkter ble satt pris på av smaksjuryen i NM i Kjøttprodukter 2018.
Fatland Sandefjord: Pålegg, pølser og annen kjøttmat i lange baner
På en vanlig produksjonsdag kan det bli laget mellom 16 og 20 tonn pålegg og 14 tonn med pølser ved Fatland Sandefjord.
Fatland Salg: På jobb ute hos kundene
Fatland har et omfattende salgsapparat opp mot butikkene. 25 ansatte sørger for at de Fatland-produserte viser godt igjen i flest mulig butikker.
Med bygdene som arbeidsplass
En dyrebilsjåfør må både være en god dyrekjenner, men også en super menneskekjenner.
Slakterekord for Fatland også i 2017
Stor etterspørsel etter kjøtt gjør at Fatland trenger enda flere kvalitetsprodusenter enn de over 5.000 produsentene som allerede har valgt oss.
NM-gull til pinnekjøtt og andre Fatland-produkter
Medaljedryss for Fatland under NM i kjøttprodukter også i 2017.
Norges beste saueklipper jobber i Fatland
Gratulererer Åsmund Kringeland med kjempesterk NM-tittel.
Sprek 125-åring feiret med ny logo
I år er det 125 år siden Rasmus Bjørnsen Fatland dro fra gården Underbakka i Vikedal og til Oslo for å selge kjøtt.
Rekordbesøk hos Fatland på Gladmat
Årets matfest i Stavanger ble tidenes mest besøkte for Fatland.
Fatland er "Årets bedrift"
Norges største private kjøttbedrift ble hedret på næringslivskonferansen NæringsGIV 2017.
Rekordår for 125-åringen Fatland
Det økonomiske resultatet gir Fatland-konsernet muligheter til å investere for videre vekst og fortsatt tilby produsentene markedets beste priser for levering av dyr.
Neste generasjon Fatland løftes av ministeren
– Det er avgjørende at unge mennesker ønsker å gå inn i næringen, sier landbruks- og matminister Jon Georg Dale.
Tredobbelt Fatland på NM-pallen
Norges beste saueklippere jobber i Fatland.
Fatland lager Norges beste grillmat og pølser
Fatland forsynte seg grovt fra medaljefatet i NM i kjøttprodukter 2016 da vinnerne ble offentliggjort tirsdag.
Ole Fatland (90) er ikke en vanlig pensjonist
Hver dag kjører Ole Fatland (90) til Fatland Ølen for å hente posten og holde kontakten med det som foregår i konsernet.
Generasjonsskifte? Slik blir du Fatland-produsent
Før og etter et generasjonsskifte kan det være mange spørsmål som dukker opp og papirarbeid som må gjøres.
Prisløype for storfe 2. halvår 2021
Vi øker og fremskynder Fatland Ekstra: Slik blir prisløype 1. halvår 2021