Torsdag var Fatland til stede da Compass Group samlet offshore-sektoren til årets store bransjetreff. Over 300 personer deltok, og arrangementet ble en stor suksess.
Fatland var representert av Severin Fatland og Bjørn Vestly, som serverte ferskskåret spekemat (coppa, spekeskinke og fenalår) og spanske kjøttboller laget lokalt på våre fabrikker på Jæren og i Ølen. Det ble mange gode samtaler gjennom dagen og synlighet på slike arenaer er viktig for å styrke samarbeidet med kundene våre.
Samarbeid for lokalmat i Nordsjøen
Siden januar 2023 har Fatland hatt en leveringsavtale med Compass Group og ESS Offshore. Avtalen ble inngått for å imøtekomme stadig flere kundekrav fra oljesektoren om norsk kjøtt og krav på lokalmat servert i nordsjøen. Det har vært en betydelig økning i leveranser av norsk kjøtt til norsk sokkel de siste årene.
Messen ble arrangert i forbindelse med at Compass Group har kjøpt 4Service. Samlingen markerte starten på en ny fase med tettere samarbeid mellom selskapene.
Coppa ble en favoritt
Fatland fikk mange gode tilbakemeldinger på både spekematen og kjøttbollene. Publikum hadde en klar favoritt: Coppa, laget av Kristian Fatland på Jæren. Coppa er en skinke laget av høyrygg på gris, med en fin balanse mellom fett og kjøtt – laget etter italiensk tradisjon.
Flere samlinger i vente
Allerede 30. oktober braker det løs igjen. Da står en ny pulje på over 300 personer klare til å få samme gode opplevelse.
Compass Group er et globalt serviceselskap som leverer mat-, renholds- og servicetjenester til virksomheter i hele Norge. Selskapet har en betydelig tilstedeværelse både på land og offshore.
Nøkkeltall: