Siste nytt

fatland 8845 sandefjord (1)

Fatland Sandefjord er blitt Miljøfyrtårn

Fatland Sandefjord ble sertifisert som Miljøfyrtårn i november 2021. Nylig fikk de overrekt det synlige beviset fra ordfører i Sandefjord, Bjørn Ole Gleditch.

Daglig leder i Fatland Sandefjord, Per Einar Johansen er glad for at bedriften nå har fått på plass sertifisering som Miljøfyrtårn. Han mener bærekrafts-merket har stor verdi for bedriften.

– Miljøfyrtårn er viktig både for hvordan bedriften framstår, og for de ansatte. I anbudsrunder er det også mange offentlige kunder som setter krav til nettopp dette, mener han.

Fatland Sandefjord er en av de største arbeidsplassene i Sandefjord og ordfører Gleditch var tydelig fornøyd med at bedriften nå hadde fått på plass sertifiseringen.

– Vi ser nå etter at første rapport er på plass at arbeidet med miljø fungerer, sier Johansen.

I selve sertifiseringsarbeidet blir det blant annet lagt vekt på energiforbruk, drivstoff-forbruk, avfallshåndtering, matsvinn og vannforbruk. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Stiftelsen ble opprettet i 2003 av sentrale organisasjoner i næringsliv og offentlig forvaltning.

Andre saker