Siste nytt

MicrosoftTeams-image (22)

Tar over lederjobben

Ove Malvin Knutsen tar over som leder for råvare, marked, industri og prising i Fatland. Selv mener han det blir store sko å fylle etter faren, Leif Malvin Knutsen, som nå blir pensjonist.

Ove Malvin Knutsen har lang fartstid, både i Fatland og matvareindustrien. Nå kommer han fra stillingen som daglig leder i FG Kjøttsenter, der nettopp Fatland og Grillstad står bak som eiere. Tidligere har han også blant annet jobbet 10 år med innkjøp og salg i Norgesgruppen. Med en far som har jobbet lenge i Fatland kjenner Ove Malvin godt til bedriften han nå får ny stilling i.

– Vi har alltid jobbet tett, og jeg har noen å spørre nå når jeg starter i ny jobb. Det er store sko å fylle, og jeg skal bruke en del tid på å få oversikt over hva rollen innebærer, forteller han.

– Jeg tenker det blir veldig viktig å sikre salget av varer, kundene må bli fornøyd og vi må finne muligheter for å øke salget, det er en viktig drivkraft, slår den nye lederen fast.

Han viser til at Fatland er opptatt av å bruke hele dyret, og mener at industrien blir en viktig bidragsyter for å få det til.

– Vi må gjøre en jobb for å få ut flere produkt som i dag går til avfall. Her kan en absolutt utfordre industrien på hvordan en bedre kan utnytte biproduktene på dyret.

– I tillegg blir råvarebiten veldig viktig og kanskje det aller viktigste for Fatland. Vi må sørge for å få nok råvarer, det er en koordineringsjobb som kommer til å ta veldig mye tid. Varene må være på rett plass til rett tid.

Ove Malvin er fra Karmøy, men har bodd mange år i Oslo. Arbeidsplassen hans blir i Oslo, selv om det blir en del reising framover.

– Jeg gleder meg til å møte nye mennesker og bli kjent med de ansatte i Fatland. Det skal bygges en god del relasjoner, både internt og eksternt. Det er viktig å få kunden sine ønsker formidlet til de ansatte i Fatland slik at vi jobber mot det samme målet.

Andre saker