Siste nytt

Ovemalvin

Ove Malvin Knutsen blir ny daglig leder for Fatland Oslo

De siste årene har Knutsen vært daglig leder for Fatland salg, men nå tar han fatt på en ny lederstilling i Fatland konsernet.

Knutsen har lang og verdifull erfaring både fra Fatland og matvareindustrien generelt. Han ser nå frem til å fortsette arbeidet med å videreutvikle og styrke Fatland Oslo.

– Det er mange viktige oppgaver å ivareta hos Fatland Oslo. Jeg ser frem til å ta fatt på de nye utfordringene sammen med mine dyktige kolleger i Oslo og resten av Fatland-konsernet, sier Knutsen.


Han peker spesielt på betydningen av å opprettholde gode relasjoner med bønder og ansatte, samt sikring av tilstrekkelige råvarer til kundene, som viktige oppgaver fremover.


Ståle Fatland som for øyeblikket innehar denne stillingen, vil fortsatt ha en aktiv rolle i driften i Oslo, som eier av Fatland-konsernet og som styremedlem.

– Dette blir bra


Konsernsjef Vidar Fatland, er tilfreds med at Ove Malvin Knutsen har akseptert den nye stillingen.

– Gjennom flere år har Knutsen utmerket seg som en dyktig ansatt og leder i Fatland. Vi er svært glade for å ha ham med oss i den nye rollen, sier konsernsjefen.


Vidar Fatland legger til at rekrutteringsprosessen for å finne en etterfølger til lederstillingen i salgsavdelingen er i gang.


Vi ønsker Ove Malvin Knutsen lykke til i ny stilling.

Andre saker