Siste nytt

DSC06521

Gladmat 2025 – for en uke!

Årets Gladmat er over, og vi ser tilbake på en uke fylt med smil, gode smaker og fantastisk innsats. Vi solgte over 6000 retter – dobbelt så mange som i fjor – og responsen har vært overveldende, både fra gjestene våre og fra pressen.

Stavanger Aftenblad og Sandnesposten ga årets Gladmatrett terningkast 4, og Aftenbladet beskrev den slik:

«Revet, mørt og saftig kjøtt av oksebryst (brisket) kan være veldig godt, og det er ingenting å utsette på det du får her.»

Det tar vi med oss videre – og er stolte av det vi har levert!

Tradisjon og håndverk

Hos Fatland er vi opptatt av å løfte frem norske råvarer av høy kvalitet og ivareta stolte håndverkstradisjoner. Derfor betyr det ekstra mye for oss å få anerkjennelse under Gladmat – ikke bare på vegne av produsentene våre, men også alle som har bidratt med engasjement og innsats for å gjøre årets festival til en suksess.

Tusen takk til alle som tok turen innom og smakte på retten vår – og bidro til den gode stemningen på båten gjennom hele uka. Og en ekstra stor takk til alle dere som har stått på fra morgen til kveld. Uten innsatsen deres hadde ikke dette vært mulig.

Takk for i år – vi gleder oss alleredetil Gladmat 2026!

Andre saker