Siste nytt

Folkets bacon 250g

Toppkarakter til Fatland

Fatland høstet flere gode karakterer i Dagbladet sin nylige test av bacon. Folkets Bacon, bøkerøkte korte skiver, kom aller best ut.

– Dette baconet er noe kortere, uten å bli helt stutte som skogsbaconet. Det har mye fint fett - som er smeltet inn i kjøttet som blir ekstra saftig og smaksrikt. Heller ikke dette baconet har særlig påtrengende røykaroma, det smaker mer som en salt skinke, men med en nydelig smak av fettet. Et annet veldig godt matbacon, perfekt til eggs benedict. Altså wow! For en smak, uttalte juryen om baconet som fikk terningkast seks.

Dagbladets testpanel var Danilo Felipe Bardelle og Ben Mottram på BFF Diner. De testet både klassisk bacon, bacon uten svor, tjukkere bacon, magert bacon, og til og med «nakkebacon».

Coop sitt bøkerøkte bacon uten svor er et annet av Fatland sine produkter som skåret veldig høyt i testen. Baconet høstet terningkast fem og flere godord.

– Dette baconet dufter godt, og ser fristende ut, til tross for at det er snurpet litt sammen. Det er fin fordeling mellom kjøtt og fett, og her er både sprø og saftige biter, og baconet har en fin konsistens. Det er noe salt, men ikke for mye. Dette er et veldig godt allround-bacon, sa juryen om baconet.

I tillegg fikk også Smak sitt Tørrsaltet bacon, bøkerøkt og Coop sitt Bøkerøkt bacon uten svor terningkast fem.

Andre saker