Siste nytt

175704615 3816411641809378 4059060545540868917 n

Verdens best fotballspiller velger Fatland ?

Fotballdommer ble suspendert etter atuografjakt - Nå hylles en gavmild Erling Braut Haaland.

Bakgrunn:

Ett bilde av assistentdommer Octavian Sovre og Erling Braut Haaland, etter Champions League-kvartfinalen mellom Manchester City og Dortmund, fikk fotballverden og verdenspressen til sperre opp øynene.

Denne hendelsen falt ikke i god jord. Skjermdump: BTsport.

Det som mange trodde var en assistentdommer som sikret seg en personlig suvenir fra Haaland etter kampen, viste seg å være noe helt annet.

Siden 2015 skal Sovre ha donert en rekke suvenirer fra sine oppdrag i toppkamper rundt omkring i Europa til et hjelpesenter for barn og voksne med alvorlig former for autisme.

Senteret som ligger Bihor-regionen i Romania, finansieres av donasjoner og gaver, som selges på en årlig auksjon.

I etterkant av hendelsen ble dommeren suspendert på ubestemt tid, men nå har han kanskje fått et lite palster på såret.

Mandag morgen dukket det opp et innlegg på Facebook, som viser at Braut Haaland ikke synes at  donasjonen i form av én autograf var nok.

Skjermdump fra Facebook.

Facebook-innlegget viser både signert trøye og bilder. MEN. Det vi i Fatland la ekstra godt merke til var selvsagt valget av brevpapir.

– Kjære, Simona. Jeg sender dere alle lykkeønskninger for den gode jobben dere gjør i Romania. Kos dere med den lille gaven som følger med, står i brevet, signert Norges superspiss.

– Ordene strekker ikke til for å fortelle vår takknemlighet for denne gesten, skriver senteret på Facebook.

Det er tydelig at verdens beste fotballspiller ikke har glemt hvor han er fra, og kanskje stemmer ryktene om at Jærbuen setter ekstra stor pris på kvalitetskjøtt fra den norske bonden og Fatland?

PS: Erling, det er bare å ta kontakt  dersom går du tom for skrivebøker, eller kanskje trenger du en ny kjeledress til arbeidet i åkeren i sommer.

Andre saker