- Arkiv
-
15. februar 2021
-
26. januar 2021
-
19. januar 2021 Alt du må vite om teljedato, slaktetidspunkt og avløysartilskot.
-
07. januar 2021
-
17. desember 2020
-
09. desember 2020
-
29. oktober 2020 I ettermiddag vant Fatland NM-gull i kategorien "Grill og Wiener", "Tradisjonelle pølser", "Fenalår" og "Spekekjøtt oppskåret".
-
03. desember 2015
-
10. desember 2020
-
09. desember 2020
-
15. mai 2020
-
28. april 2020
-
16. mars 2020 For å forhindre og redusere smitte av koronaviruset har vi iverksett en rekke tiltak når sjåfører skal rundt på gårder. Vi har også laget noen retningslinjer for bønder imøte med våre arbeidere.
-
13. mars 2020 Vi i Fatland er opptatt av at bonden holder seg frisk. Derfor oppfordrer vi alle bønder til gjøre det de kan for å unngå å bli smittet og spre smitte.
-
31. august 2020
-
11. februar 2021
-
19. november 2018 Hvor kommer egentlig maten vår fra? Møt den norske grisebonden og grisen i deres fjøs - fra grisefødsel til slakt.
-
15. november 2018 Nå kan du handle arbeidstøy, profilklær og verneutstyr på nett.
-
21. september 2018 Avtalen sikrer Fatland enda større tilgang på norske kjøttråvarer i et marked der forbrukerne er stadig mer opptatt av norsk kvalitetsmat.
-
03. juni 2018 Italienerne trygler om mye mer norsk storfeskinn. Fatland Hud & Skinn kunne solgt mye mer.
-
03. mai 2018 Enormt mange Fatland-produkter ble satt pris på av smaksjuryen i NM i Kjøttprodukter 2018.
-
11. april 2018 På en vanlig produksjonsdag kan det bli laget mellom 16 og 20 tonn pålegg og 14 tonn med pølser ved Fatland Sandefjord.
-
27. februar 2018 Fatland har et omfattende salgsapparat opp mot butikkene. 25 ansatte sørger for at de Fatland-produserte viser godt igjen i flest mulig butikker.
-
23. januar 2018 En dyrebilsjåfør må både være en god dyrekjenner, men også en super menneskekjenner.
-
08. januar 2018 Stor etterspørsel etter kjøtt gjør at Fatland trenger enda flere kvalitetsprodusenter enn de over 5.000 produsentene som allerede har valgt oss.
-
09. november 2017 Medaljedryss for Fatland under NM i kjøttprodukter også i 2017.
-
09. oktober 2017 Gratulererer Åsmund Kringeland med kjempesterk NM-tittel.
-
25. august 2017 I år er det 125 år siden Rasmus Bjørnsen Fatland dro fra gården Underbakka i Vikedal og til Oslo for å selge kjøtt.
-
18. juli 2017 Årets matfest i Stavanger ble tidenes mest besøkte for Fatland.
-
28. april 2017 Norges største private kjøttbedrift ble hedret på næringslivskonferansen NæringsGIV 2017.
-
13. mars 2017 Det økonomiske resultatet gir Fatland-konsernet muligheter til å investere for videre vekst og fortsatt tilby produsentene markedets beste priser for levering av dyr.
-
27. februar 2017 – Det er avgjørende at unge mennesker ønsker å gå inn i næringen, sier landbruks- og matminister Jon Georg Dale.
-
09. oktober 2016 Norges beste saueklippere jobber i Fatland.
-
03. mai 2016 Fatland forsynte seg grovt fra medaljefatet i NM i kjøttprodukter 2016 da vinnerne ble offentliggjort tirsdag.
-
26. januar 2016 Hver dag kjører Ole Fatland (90) til Fatland Ølen for å hente posten og holde kontakten med det som foregår i konsernet.
-
05. januar 2016 Før og etter et generasjonsskifte kan det være mange spørsmål som dukker opp og papirarbeid som må gjøres.