Fatland med bred medaljefangst i NM i kjøttprodukter 2025

Fatland tok en tydelig posisjon i årets NM i kjøttprodukter.
Vi sikret medaljer i flere produkt-kategorier gjennom anleggene våre i Ølen, Sandefjord og Jæren, og gjennom datterselskapene Oppdal Spekemat, Vossakjøt og Finn Hunstad.
Blant årets høydepunkter er gull for Henriettes pinnebog, Coop pinnekjøtt urøkt, Vossakorv, Eldhusbacon, Pinnesteik fjelltørka fra Oppdal og Coop Lutefiskbacon.
Finn Hunstad fikk gull for bacon, julepølse og svinndalpøla, en solid prestasjon.

- Dette er sterke resultater for hele Fatland-Gruppen. Vi er stolte av håndverket, kvaliteten og innsatsen som legges ned hver dag. Vi vil også rette en stor takk til norske bønder. Gode, norske råvarer er selve grunnlaget for produktene våre – og for medaljene vi har med oss hjem, sier Vidar Fatland.
NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund og er den største fagkonkurransen i norsk kjøttindustri.

Medaljeoversikt 2025
Gull
- Coop Lutefiskbacon – Fatland Ølen
- Henriettes Pinnebog urøkt – Fatland Jæren
- Coop Pinnekjøtt urøkt – Fatland Jæren
- Julepølse – Finn Hunstad
- Svinndalpølsa – Finn Hundstad
- Bacon – Finn Hunstad
- Eldhusbacon i stykker – Vossakjøt
- Vossakorv – Vossakjøt
- Pinnesteik fjelltørka fra Oppdal – Oppdal Spekemat
Sølv
- Coop Italienske kjøttboller – Fatland Ølen
- Folkets Svenske kjøttboller – Fatland
- Smak* Medisterkaker – Fatland Ølen
- Smak* Ribberull - Fatland Sandefjord
- Henriettes Pinnekjøtt urøkt – Fatland Jæren
- Coop Skinkestek – Fatland Sandefjord
- Coop Sylte, hel rund – Fatland Sandefjord
- Folkets Skinke delikatesse – Fatland
- Folkets Porchetta – Fatland
- Kyllingservelat – Finn Hunstad
Bronse
- Coop Rå Italienske kjøttboller – Fatland Ølen
- Coop Jalapeñoskinke – Fatland Sandefjord
- Coop Kokt skinke – Fatland Sandefjord


Rådgivere


Torild Gundersby
Torild jobber med innmelding av dyr og tar imot henvendelser når du melder inn til slakt. Hun svarer gjerne på spørsmål og sørger for en god flyt mellom deg som bonde og slakteriet. Har du spørsmål, vet Torild svaret.


Olav Anders Helgevold
Anders jobber med innmelding av dyr og tar imot henvendelser når du melder inn til slakt. Han svarer gjerne på spørsmål og sørger for en god flyt mellom deg som bonde og slakteriet.s


Inger Hiksdal Øglend
Jeg er rådgiver på småfe og veileder deg i det daglige arbeidet gjennom sesongen. Jeg er særlig opptatt av lemming, gode hjelpemidler og hvordan fjøs og buskap kan utnyttes på best mulig måte.

Hold meg oppdatert
Få oppdateringer om priser, frister og nyttig fagstoff direkte fra Fatland. Vi sender deg det som er relevant for bonden, enkelt og oversiktlig.
Sånn, da får du oppdateringer fra oss rett i innboksen.
Ønsker du å registrere en til? Trykk på ‘registrer en til’ og velg de emnene som passer best for vedkommende. Vil du endre hvilke nyheter du mottar? Du kan oppdatere innstillingene via lenken i e-postene fra oss.

















