Vant Norges største test av pinnekjøtt

Fatland
Publisert:
December 19, 2025
Av:
Nora Ausevold

Henriettes Pinnekjøtt gikk helt til topps i DNs store test av urøkt pinnekjøtt.

Panelet smakte seg gjennom 47 produkter, og konkurransen var tøff. Derfor smaker førsteplassen ekstra godt.

Produsert på Jæren

Pinnekjøttet lages hos Fatland Jæren og selges i alle Coop-butikker over hele landet. Ansvarlig for produksjonen er Kristian Fatland, som representerer femte generasjon i familiebedriften.

Stolthet for håndverket

Vi har brukt mye tid og ressurser på å lage et produkt vi kan være stolte av. Å få anerkjennelse for den harde jobben er utrolig kjekt, sier Kristian Fatland.

Fikk ros av testpanelet

I begrunnelsen får pinnekjøttet ros for jevne og pene pinner, god duft, mørt kjøtt, riktig saltsmak og tydelig preg av modning. Testpanelet trekker fram godt håndverk og skriver at dette er pinnekjøtt man får lyst på mer av.

En bekreftelse på kvalitet

Resultatet er en sterk bekreftelse på kvaliteten vi ønsker å levere til alle som setter pinnekjøtt på bordet i julen.

Løp og kjøp!

Kontaktpersoner

Ingen kontaktpersoner her enda.

Dokumenter

Ingen dokumenter her enda.

Du vil også like

Ingen nyheter her enda.
Person med hestehale og grønn mønstret genser blant en flokk med sauer i bevegelse.

Hold meg oppdatert

Få oppdateringer om priser, frister og nyttig fagstoff direkte fra Fatland. Vi sender deg det som er relevant for bonden, enkelt og oversiktlig.

Meld meg på nyhetsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sånn, da får du oppdateringer fra oss rett i innboksen.

Ønsker du å registrere en til? Trykk på ‘registrer en til’ og velg de emnene som passer best for vedkommende. Vil du endre hvilke nyheter du mottar? Du kan oppdatere innstillingene via lenken i e-postene fra oss.

Fatland bilde av en som sitter foran en pc