Vant Norges største test av pinnekjøtt

Henriettes Pinnekjøtt gikk helt til topps i DNs store test av urøkt pinnekjøtt.
Panelet smakte seg gjennom 47 produkter, og konkurransen var tøff. Derfor smaker førsteplassen ekstra godt.
Produsert på Jæren
Pinnekjøttet lages hos Fatland Jæren og selges i alle Coop-butikker over hele landet. Ansvarlig for produksjonen er Kristian Fatland, som representerer femte generasjon i familiebedriften.

Stolthet for håndverket
Vi har brukt mye tid og ressurser på å lage et produkt vi kan være stolte av. Å få anerkjennelse for den harde jobben er utrolig kjekt, sier Kristian Fatland.
Fikk ros av testpanelet
I begrunnelsen får pinnekjøttet ros for jevne og pene pinner, god duft, mørt kjøtt, riktig saltsmak og tydelig preg av modning. Testpanelet trekker fram godt håndverk og skriver at dette er pinnekjøtt man får lyst på mer av.
En bekreftelse på kvalitet
Resultatet er en sterk bekreftelse på kvaliteten vi ønsker å levere til alle som setter pinnekjøtt på bordet i julen.
Løp og kjøp!

Hold meg oppdatert
Få oppdateringer om priser, frister og nyttig fagstoff direkte fra Fatland. Vi sender deg det som er relevant for bonden, enkelt og oversiktlig.
Sånn, da får du oppdateringer fra oss rett i innboksen.
Ønsker du å registrere en til? Trykk på ‘registrer en til’ og velg de emnene som passer best for vedkommende. Vil du endre hvilke nyheter du mottar? Du kan oppdatere innstillingene via lenken i e-postene fra oss.









