En mann i hvit frakk og hette inspiserer en stor spekepølse som henger i et kjølerom.

For industri 
/HORECA

Fra ferskt kjøtt til spekemat, ferdigprodukter og råvarer til videreforedling – Fatland leverer det industrien og HORECA-markedet trenger gjennom hele verdikjeden

Fra idé til produkt – samarbeid og historier

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.
Industri

Fra pizzaselger til salgssjef

Bjørn har snart jobbet tre år som salgsleder i Fatland. Han er engasjert når han snakker om marked, klima, mattrender og hva som kreves for å lykkes fremover. En utvikling gjør ham særlig urolig: Antallet bønder i Norge faller.

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.
Industri

Fatland er stolt av å levere pølser til Ullevål stadion

Fatland har et langt samarbeid med Ullevaal stadion, der vi leverer pølser til sultne fotballsupportere gjennom hele sesongen.

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.
Industri

Fatland og Compass Group løfter norsk mat til oljearbeidere

Fatland samarbeider med Compass Group for å få mer norsk kjøtt og lokalmat servert til oljearbeidere i Nordsjøen.

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.
Kunder

Imponerende produksjon hos Fatland Sandefjord

Fatland Sandefjord produserer 7300 tonn pølser og pålegg i året. Fra hamburgerrygg og kokt skinke til grillpølser og wiener.

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.
Kunder

50 år i bransjen: Fortsatt like engasjert og alltid tilgjengelig for kundene

For Roar Stentun har jobben som kjededirektør og salgssjef i Fatland blitt en livsstil.

Sauer samlet på eng med vegetasjon rundt

God dyrevelferd er grunnlaget for trygg mat og et godt landbruk. Hos Fatland handler det om hele reisen, fra beite til slakt, der strenge krav, kunnskap og tett samarbeid med bonden sikrer at dyra har det godt.

Nøkkeltall og innsikt

Hver uke leverer Fatland produkter fra norske gårder til tusenvis av butikker. Tallene viser bredden, kapasiteten og kvaliteten bak hvert produkt.

1000

Paller med kjøttprodukter sendes ut fra Fatland Ølen hver dag. Matvarer til hele landet.

3 til 4 tonn

Med bacon-sider lager vi i timen.Store volumer, høy kvalitet – klar skjæring og norske matfat.

600 tonn

Ingen andre enkeltstående anlegg i Norge lager mer pinnekjøtt enn Fatland på Jæren.

30 mill.

i 2025 solgte vi over 30 millioner kjøttdeigpakker.Det tilsvarer over 80 000 pakker hver dag.
Masse stykker av ulike kjøtt på kjærefjøler

Vi jobber for at all mat som forlater Fatland er trygg, sporbar og av høy kvalitet, fra gård til bord.

Noe du lurer på?
Her finner du ofte stilte spørsmål

Noe du lurer på?
Her finner du ofte stilte spørsmål

Ingen spørsmål her enda.

Kontaktpersoner

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.

Bjørn Vestly

Salg
 | 
Salgsleder Industri
 | 
Jæren

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.

Geir Andre Sjursen

Salg
 | 
Key Account Manager
 | 
Ølen

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.

Linda Nilsen

Salg
 | 
Salgskoordinator
 | 
Sandefjord

Flokk med kyr som beiter på en eng med trær i bakgrunnen, overlagt med en hvit silhuett av en ku i en sirkel.

Renate Maher

Salg
 | 
Business Controller
 | 
Sandefjord

Har du spørsmål om produkter, leveranser eller samarbeid?

Send oss en melding her, så hører du raskt fra oss. Du kan også ta direkte kontakt med en av våre avdelinger eller rådgivere.

Send inn
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.