
For industri /HORECA
Fra ferskt kjøtt til spekemat, ferdigprodukter og råvarer til videreforedling – Fatland leverer det industrien og HORECA-markedet trenger gjennom hele verdikjeden

God dyrevelferd er grunnlaget for trygg mat og et godt landbruk. Hos Fatland handler det om hele reisen, fra beite til slakt, der strenge krav, kunnskap og tett samarbeid med bonden sikrer at dyra har det godt.
Nøkkeltall og innsikt
Hver uke leverer Fatland produkter fra norske gårder til tusenvis av butikker. Tallene viser bredden, kapasiteten og kvaliteten bak hvert produkt.
1000
Paller med kjøttprodukter sendes ut fra Fatland Ølen hver dag. Matvarer til hele landet.
3 til 4 tonn
Med bacon-sider lager vi i timen.Store volumer, høy kvalitet – klar skjæring og norske matfat.
600 tonn
Ingen andre enkeltstående anlegg i Norge lager mer pinnekjøtt enn Fatland på Jæren.
30 mill.
i 2025 solgte vi over 30 millioner kjøttdeigpakker.Det tilsvarer over 80 000 pakker hver dag.

Vi jobber for at all mat som forlater Fatland er trygg, sporbar og av høy kvalitet, fra gård til bord.
Har du spørsmål om produkter, leveranser eller samarbeid?
Send oss en melding her, så hører du raskt fra oss. Du kan også ta direkte kontakt med en av våre avdelinger eller rådgivere.



















