Imponerende produksjon hos Fatland Sandefjord

Fatland Sandefjord produserer 7300 tonn pølser og pålegg i året. Fra hamburgerrygg og kokt skinke til grillpølser og wiener. Hver dag kutter de nok pålegg til å strekke seg over hele 6,4 km! I Sandefjord skjærer Fatland ikke kjøttet selv, men skaper smakfulle produkter av råvarer fra andre Fatland-anlegg.
Alt er produsert gjennom en nøye prosess med salting, tromling, koking og pakking, før det havner i butikkene og på matbord over hele landet
Rådgivere


Torild Gundersby
Torild jobber med innmelding av dyr og tar imot henvendelser når du melder inn til slakt. Hun svarer gjerne på spørsmål og sørger for en god flyt mellom deg som bonde og slakteriet. Har du spørsmål, vet Torild svaret.


Olav Anders Helgevold
Anders jobber med innmelding av dyr og tar imot henvendelser når du melder inn til slakt. Han svarer gjerne på spørsmål og sørger for en god flyt mellom deg som bonde og slakteriet.s


Inger Hiksdal Øglend
Jeg er rådgiver på småfe og veileder deg i det daglige arbeidet gjennom sesongen. Jeg er særlig opptatt av lemming, gode hjelpemidler og hvordan fjøs og buskap kan utnyttes på best mulig måte.

Hold meg oppdatert
Få oppdateringer om priser, frister og nyttig fagstoff direkte fra Fatland. Vi sender deg det som er relevant for bonden, enkelt og oversiktlig.
Sånn, da får du oppdateringer fra oss rett i innboksen.
Ønsker du å registrere en til? Trykk på ‘registrer en til’ og velg de emnene som passer best for vedkommende. Vil du endre hvilke nyheter du mottar? Du kan oppdatere innstillingene via lenken i e-postene fra oss.

















