Fatland Ølen AS
Tlf. 53 77 55 00.
Organisasjonsnummer: 930 054 968
Fatland Ølen slakter storfe, gris og sau/lam. Anlegget har en skjæreavdeling hvor det skjæres hovedsaklig gris og sau/lam. I tillegg har anlegget en stor produksjonsavdeling. Her produseres all kjøttdeigen i konsernet. Det produseres også store mengder bacon, kakeprodukter, snitzel og forbrukerpakket kjøtt.
Fatland Ølen sto klart i 1974 og er siden blitt bygget ut og modernisert en rekke ganger. Slakteriet henter nå slakt fra Hjelmeland i sør, Karmøy i vest, Telemark i øst og til Sognefjorden i nord.
Fatland Ølen har de siste årene utvidet anlegget sitt med ny ekspedisjon og fryselager, samt bedre plass til foredling. En rekke nye maskiner for produksjon og pakking har kommet på plass.
Daglig leder
Svein Fatland
Antall årsverk
350
Omsetning
3. milliarder (NOK)
Slaktemengde
10.050 tonn
Skjæremengde
26.200 tonn
Foredling
28.300 tonn
Eftanummer
141
Publisert 22.10.2015 kl 10:41
Oppdatert 17.03.2022 kl 09:35