Siste nytt

DSC01756

Vant Norges største test av pinnekjøtt

Henriettes Pinnekjøtt gikk helt til topps i DNs store test av urøkt pinnekjøtt. Panelet smakte seg gjennom 47 produkter, og konkurrasne var tøff. Derfor smakes det ekstra godt med første plass.

Pinnekjøttet lages hos Fatland Jæren og selges i alle Coop butikker over hele landet. Ansvarlig for produksjonen er Kristian Fatland som representerer femte generasjon i familiebedriften.

- Vi har brukt mye tid og ressurser på å lage et produkt vi kan være stolte av, og å få anerkjennelse for den harde jobben er utrolig kjekt, forteller Kristian Fatland.

I begrunnelsen får pinnekjøttet ros for jevne og pene pinner, god duft, mørt kjøtt, riktig saltsmak og tydelig preg av modning. Testpanelet trekker fram godt håndverk og skriver at dette er pinnekjøtt man får lyst på mer av.

Resultatet er en sterk bekreftelse på kvaliteten vi ønsker å levere til alle som setter pinnekjøtt på bordet i julen.

LØP OG KJØP.

Andre saker