Personvernerklæring for fatland.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Fatland behandler informasjon om besøkende på nettsidene www.fatland.no

Fatland, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19)

Vår databehandler på dette nettstedet er Papirfly

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen eller enheten din når du besøker en nettside.

Formålet er både å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg ved at nettstedet husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt, innlogging og eventuelle brukernavn og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske - slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registrering. Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.

Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Google sine servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Kontaktopplysninger ved henvendelser om behandlingen av personopplysninger

Informasjon som blir sendt inn gjennom vårt kontaktskjema blir ikke lagret på nettstedet men sendt som epost til en av våre ledere. Informasjonen blir kun brukt til å svare på din henvendelse og blir ikke delt med tredjeparter. Denne mailen slettes så snart henvendelsen er blitt behandlet og avsluttet.

Spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter kan rettes til:

Roar Malmin, epost: roam@fatland.no

Publisert 17.10.2022  kl 10:29

Oppdatert 17.10.2022  kl 10:34

Andre saker