Priser finner du under:
Priser som gjelder fra 01.04.2023.
STORFE/KALV: Over 150 kg | PRIS: | STORFE/KALV: Under 150 kg | PRIS: |
Slakting: | 3500 kr. per dyr. | Slakting: | 1800 kr. per dyr. |
Vanlig oppskjæring: | 13 kr. per kilo. | Vanlig oppskjæring: | 13 kr. per kilo. |
Findeling til videresalg: | 20 kr. per kilo. | Findeling til videresalg: | 20 kr. per kilo. |
LAM OG SAU: | PRIS: | VILLSAU/GEIT: | PRIS: |
Slakting: | 450 kr. per dyr | Slakting: | 450 kr. per dyr. |
Vanlig oppskjering: | 9 kr. per kilo. | Vanlig oppskjæring: | 9 kr. per kilo. |
Findeling til videresalg: | 14 kr. per kilo. | Findeling til videresalg : | 14 kr. per kilo. |
Salting/tørking per side: | 100 kr. | Salting/tørking per side: | 100 kr. |
Fenalår per stykk: | 120 kr. | Fenalår per stykk: | 120 kr. |
Maling av deig: | 10 kr. per kilo. | Maling av deig: | 10 kr. per kilo. |
GRIS: | PRIS: | PURKE: | PRIS: |
Slakting: | 550 kr. per dyr | Slakting: | 550 kr. per dyr. |
Vanlig oppskjering: | 9 kr. per kilo. | Vanlig oppskjæring: | 9 kr. per kilo. |
Findeling til videresalg: | 13 kr. per kilo. | Findeling til videresalg: | 13 kr. per kilo. |
Surring av steik: | 13 kr. per kilo. | Surring av steik: | 13 kr. per kilo. |
VAKUMPAKKING: | 3 kr. per kilo. | ||
FRAKT: | Inntil 100 kg: 330 Kr. | Over 100 kg: 3.10 per kg. |
Fatland Oslo salter eller kverner ikke kjøttdeig av småfe.
Over 20% av levering i retur hos Fatland Oslo, blir det fakturert 19,6 kr per kilometer.
Her finner du skjemaene du skal fylle ut når du bestiller retur ved slakting.
Fyll ut skjemaet og send det med dyrebilsjåføren når han henter dyrene.
Pass på å fylle ut hele skjemaet, og kryss av på ønsket oppskjæring på det riktige dyreslaget.
Hvis skjemaet ikke innholder noen kryss vil returen sages på vanlig måte.
Dersom du skal hente returen på slakteriet selv er det viktig at du oppgir dato for henting.
Last ned bestillingsskjema for Fatland Ølen
Last ned bestillingsskjema for Fatland Jæren
Rerturslakt gjelder:
All annen retur er vanlig butikkpris.
Fatland er ikke økonomisk ansvarlig for eventuelle tap som produsenten måtte få på grunn av hendelser på slakteriet, og som fører til at returslaktet ikke kan brukes som forutsatt. I slike tilfeller vil produsenten få vanlig slakteoppgjør.
Publisert 22.10.2015 kl 08:36
Oppdatert 16.10.2024 kl 12:13