Gladmat 2018

Velkommen til Gladmatfestivalen!

26. til 29. juni inviterer Fatland til Gladmatfestivalen i Stavanger. Matfestivalen er en viktig arena der gode smaker og norsk matproduksjon står i sentrum.


Gladmaten er en viktig arena for å møte både produsenter og kunder. Vi ønsker alle produsenter hjertelig velkommen for en god prat og god mat. I år vil vi servere produkter fra Fatland, og nytt av året er Vossakjøtt som har blitt en del av Fatland-familien. De vil bidra med lokale spekematprodukter, sier konsernsjef i Fatland, Vidar Fatland.
I løpet av disse fire dagene forvandles Stavanger sentrum til det mange synes er verdens kjekkeste matfestival. «Bondebåten» er selvfølgelig på plass i Vågen, og i år finner du Fatland tilbake på Skagenkaien. Bondebåten har blitt en populær samlingsplass for Fatland-produsenter og andre som setter pris på servering av lokalprodusert mat. Det er også kjekt at Vossakjøtt nå er med på laget.

Dette vil være en unik anledning for alle kunder og produsenter til å nyte mat, drikke og live-musikk sammen med gjengen i Fatland.

Vi er som vanlig stolte over å servere kjøttretter med råvarer fra produsentene våre, sier Vidar.

Vi håper dere liker denne retten like godt som oss!

LITE INNBLIKK: Vi håper dere synes årets Gladmat-rett er like god som vi gjør.

Kom og sjekk ut menyen: Vi gleder oss til å se dere alle!

Se mer informasjon om Gladmaten her

Publisert 24.05.2024  kl 13:45

Oppdatert 07.06.2024  kl 15:39

Andre saker