Siste nytt

280788845 3105614703038429 4708462707308664563 n

Fatlandtur til Agromek

Bli med Fatland på Nord-Europas største lanbruksmesse!

I desember går Nord-Europas største landbruksmesse, Agromek, av stabelen i Herning, Danmark. I den anledning arrangerer vi tur for alle bønder i Fatland fra torsdag 1. desember til søndag 4. desember.

Dette håper vi blir en hyggelig tur for alle Fatland-bønder med mye godt faglig og sosialt innhold. Årets reiseledere fra Fatland er Erlend Mæland og Harald Pedersen. Vi håper at du vil være med oss!

Program:

Dag 1: Torsdag: Fatland/Jæren – Kristiansand

Vi starter fra Fatland Hommersåk klokken 09.30, og kjører videre til Stavanger Byterminalen, Sandnes Bystasjon, Jærhagen Klepp, Bryne Stasjon, Varhaug Buekrysset, Vikeså ved Esso Stasjonen og Lyngdal Inn. Vi kjører så til Kristiansand hvor vi seiler med Color Line som har avgang klokken 16.30 til Hirtshals.

Alle sitter i buffet-restauranten under overfarten. Når vi ankommer Hirtshals klokken 19.45 kjører vi direkte til Aalborg. Her sjekker vi inn på Radisson Blu Limfjord Hotel, hvor vi skal overnatte tre netter på dobbeltrom. Frokost er inkludert.

Dag 2: Fredag: Aalborg – Herningsmessen

Etter en god frokost på hotellet blir det avgang til Herningmessen klokken 09.00. Dagen brukes på messen frem til stengetid klokken 17.00, deretter går turen tilbake til Aalborg. Fredag kveld blir det felles middag på restaurant Bones like ved hotellet, drikke er ikke inkludert.

Dag 3: Lørdag: Aalborg – Gardsbesøk/Maskinstasjon

Frokost på hotellet. I dag inviterer vi til gårdbesøk/Maskinstasjonbesøk i området rundt Aalborg. Vi kan også legge opp til et besøk på Aalborg storsenter, Bilka, for de som ønsker, enten på formiddagen eller ettermiddagen etter gårdsbesøket /maskinstasjon.

I kveld blir det felles buffet på Restaurant Flammen i Aalborg, drikke ikke inkludert.

Dag 4: Søndag: Aalborg – Kristiansand – Jæren/Fatland

Frokost på hotellet før avreise fra Aalborg klokken 09.30. Vi kjører til Hirtshals hvor det blir avgang med Color Lines Superspeed klokken 12.15. Ombord har vi også reservert plass i buffetrestauranten «Catch med if you can» inkl. mat og drikke.

Vi ankommer Kristiansand klokken 15.30 og beregner ankomst Jæren/Hommersåk ca. kl.20.00-21.00. Vi kjører samme rute hjem som ut i henhold til påstigningen.

Pris per person ved minimum 40 betalende er kr 6995,-

Prisen inkluderer:

 • Turistbuss med sjåfør
 • Julebord «all inclusive» med drikke om bord i Color Line
 • Color Line retur, buffet inkludert drikke i restauranten «Catch me if you can»
 • 3 hotellovernattinger på Radisson Blu Limfjord Hotel
 • 3 frokoster
 • 1 middag på restaurant Bones i Aalborg
 • 1 buffet restaurant Flammen i Aalborg
 • Alle veiavgifter

Tillegg for:

 • Enkeltrom kr 1800,- for 3 netter
 • Inngang til eventuelt besøk
 • Entre Agromek Messen Herning

Transport:

Dere kan gå på bussen på Jæren, eller ta båten direkte fra Oslo til Danmark, så ordner Fatland med transport fra ferja til hotellet. Det er også mulig å reise ned selv og være med å spise sammen med de andre. Hvis man kun ønsker middag, er det viktig å gi beskjed om dette på forhånd.

Påmelding:

Påmeldingsfrist er senest 14.11.22!

Kontakt Magnus for påmelding. E-post: Magnus@hagabuss.no eller telefon: 416 24 000.

*Vi forbeholder oss retten til å avlyse turen dersom det ikke blir nok påmeldte.

Har du spørsmål, ta kontakt med Aud Marit Lunde, på tlf. 974 72 290

Agromek er en landbrukmesse som har samlet landbruksindustrien i over 40 år. Her møtes leverandører, kunder og samarbeidspartnere for å skape nettverk, få inspirasjon og ha det hyggelig. Les mer her.

Andre saker