Pressebilder Agromek

Velkommen med på tur til Nord-Europas største landbruksmesse

Er du/dere klar for ny tur til Agromek - Herningmessen, Nord-Europas største landbruksmesse?

Tidsrom: 01.12. – 04.12. 2016. Dette er en faglig tur med besøk på landbruksmessen, som også inneholder både gårdsbesøk og besøk på maskinstasjon.

Pressebilder Agromek

Program:

1.dag
Torsdag 1. desember 2016

Vi starter fra Fatland Hommersåk kl. 0930 og stopper ved følgende steder: Stavanger Byterminal (kl.09.50), Sandnes rutebilstasjon (kl.10.15), Jærhagen Klepp (kl.10.30), Bryne Shell-stasjonen (kl.10.40), Varhaug Eiksenteret (kl.11.00) og Vikeså ved Esso-stasjonen (kl.11.20). Vi kjører så til Kristiansand hvor vi seiler med Color Line som har avgang kl. 16.30. til Hirtshals. Vi sitter i buffet-restauranten under overfarten. Vi ankommer Hirtshals kl. 19.45 og kjører da direkte til Aalborg. Her sjekker vi inn på Radisson Blu Limfjordhotellet hvor vi skal bo i tre netter.

2. dag
Fredag 2.desember 2016

Etter en god frokost på hotellet blir det avgang til Agromek – Herningmessen kl. 09.00. Dagen brukes på messen. Vi kjøres så tilbake til Aalborg. På kvelden blir det felles middag på restaurant A Hereford Beefstouw, som ligger like ved hotellet.

3. dag
Lørdag 3.desember 2016

Vi tar igjen en god frokost på hotellet. I dag skal vi besøke en gård-«stall» med storfe, og en maskinstasjon.  (kommer tilbake til hos hvem og hvor) . Vi kan også legge opp til et besøk på Aalborg Storcenter/Bilka for dem som ønsker det. Om kvelden blir det felles middag på Restaurant Flammen.

4.dag
Søndag 4.desember  2016

Frokost på hotellet før avreise fra Aalborg kl. 09.30. Vi kjører til Hirtshals hvor det igjen blir avgang med Color Lines Superspeed kl. 12.15.  Om bord har vi reservert fast plass i buffe-restauranten «Catch me if you can» inkl. mat og drikke. Vi ankommer Kristiansand kl. 15.30 og beregner ankomst Jæren-Hommersåk ca. 20-21. Vi kjører samme rute hjem som ut i henhold til påstigning.

Pris pr person. I dobbeltrom og her er det meste med i prisen:  kr. 5300
Enkeltromstillegg: kr. 1350 for tre netter

Prisen inkluderer turbuss fra Sverre Haga med sjåfør, julebord, «all inclusive» med drikke om bord på Color Line på tur ned, Color Line retur-hjem, buffet inkl. drikke i restauranten «Catch me if you can», tre hotellovernattinger på Radisson SAS Limfjordhotellet, tre frokoster, treretters-middag på A Hereford Beefstouw Aalborg, buffet-julebord på restaurant Flammen Aalborg, entre til Agromek-messen i Herning.

Dette er en tur for alle i Fatland. Reiser du, eller kommer du fra en annen kant av landet, ta kontakt så ordner vi med logistikken for dere også- Vi gleder oss igjen til tur og håper du har lyst og anledning til å være med.

Pressebilder Agromek

For ytterligere informasjon og påmelding, ta kontakt med reiseleder Aud Marit Lunde, epost eller telefon 974 72 290.