rrxfaebygmmxwktfdkqeq

Vær smart – bruk e-avregning

Snart kan du raskt og enkelt få slakteavregningene rett i innboksen straks de er klare.

Fatland er et moderne slakteri og vi tar stadig i bruk ny teknologi på våre slakterier og avdelinger for å være mest mulig effektive og konkurransedyktige. For å fortsatt kunne tilby markedets beste priser og vilkår innfører vi nå avregning via e-post.

Når en avregning er klar, vil du som produsent øyeblikkelig få den tilsendt som elektronisk avregningsbrev. Det er lett å lagre dette på datamaskinen, slik at både du og regnskapsfører har god oversikt. Det er også enkelt å skrive avregningen ut selv på papir.

I framtida vil vi gå over til elektroniske avregningsbrev for alle leverandører. Da vil også avregningsdataene kunne sendes rett inn i regnskapsførers systemer. Bare dersom du har reservert deg mot å få avregningsbrevet på e-post vil du få det i papir-posten. Det er da viktig at du registrerer deg i Landbrukets Dataflyt .

Vi trenger din epost-adresse slik at vi i løpet av noen måneder kan begynne å sende ut avregningsbrevene per e-post. Vennligst fyll inn skjemaet under. Du kan også skrive en e-post til avregning@fatland.no og oppgi navn og produsentnummer.