Gladmat 2019

Takk for Gladmaten! Vi satte rekord!

Gladmat 2019 ble den travleste i historien for Fatland. Vi har vært med i alle år!

Totalt serverte vi i Fatland over 5.700 gode måltider, og fikk veldig mange gode tilbakemeldinger både på bratwurst, hamburger og spekefat

Totalt hadde vi invitert 2.500 bønder og ansatte som kunne nyte god mat på båten langs Skagenkaien, og det er kjekt for oss i Fatland å gi litt ekstra tilbake til dem som produserer den gode maten!

Det var også gledelig å se at vi virkelig er «Bondebåten», og her kom det mange innom som vi ikke handler med til daglig. Alle gjestene bidro til god stemning og trivsel på båten!

Vi vil takke alle de som jobbet for å gi alle gjestene god mat og drikke på Fatland-båten! I den sterke varmen under Gladmat var dette en tøff jobb, og den ble utført med humør!

Gladmat-festivalen i Stavanger er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes. Festivalen er den ledende matfestivalen, både i Norge og Norden, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur. I år ble festivalen og matfesten arrangert for 21. år på rad.

Her er noen bilder fra Gladmat 2019:

Gladmat-menyen 2019

Gladmat-retten: NM-vinnende bratwurst-pølse med karri- og eplemajones, frisk potet-
salat, råkost av nykål og fennikel. 40,-

Fatland-burger: Beefy-burger (storfe) med biff-tomat, chipotle bbq-saus, aioli og crispi-salat. 75,-

Brava Jæren!-spekefat - for 4 personer: Bresaola (speket flatbiff av storfe) med endivie, aioli, salte valnøtter, tomat, mozzarella og basilikum-pesto. Coppa (velmodnet spekenakke av svin) med estragon-majones og salte mandler. Fenalår med frisk potetsalat og aioli. Spekeskinke med fiken- og eplemarmelade og focaccia-brød. 250,-