11717342 10153439929945902 6817005331842483295 o

Fatland Jæren styrker rådgiverlaget

Odd Ingebret Paulsen (24) er klar til å treffe nye og gamle Fatland-produsenter.

24-åringen er bachelor i agronomi fra Høgskolen i Innlandet, tidligere Høgskolen i Hedmark. Han har også en agronomutdanning fra Øksnevad videregående skule.

Paulsen er ansatt som produsentrådgiver ved Fatland Jæren og er både klar for å møte nye og "gamle" Fatland-produsenter, og dele av sin erfaring og kunnskap som en del av Fatlands lag av produsentrådgivere.

Paulsen er fra Orre på Jæren og er oppvokst midt i Norges matfat. Selv om han ikke er fra gård, kom han tidlig inn i primærnæringene som avløser og bak traktorrattet.

Gleder seg til å treffe produsentene

- Jeg ble påvirket av familie og venner. Landbruket og kontakten med dyr er enormt interessant og spennende. Storfe er nok det jeg kan aller best, men er interessert i alle dyreslag, sier Paulsen som håper på å være ute og treffe mange kjekke produsenter.

- Jeg drikker kaffe, ja. Og jeg kommer gjerne på gardsbesøk, sier 24-åringen.

På fritiden går det i fotball, både på banen og foran TV-skjermen. Bryne og United er lagene.

- Blir viktig

Konsernsjef Terje Wester gleder seg over å få Odd Ingebret Paulsen med på Fatland-laget.

- Han vil bli viktig i kontakten med våre gode leverandører. Fatland selger mye storfekjøtt, og vi ønsker flere bønder som leverandører. Det krever en innsats av oss! sier Wester.

- Det er også betryggende at vår nye medarbeider forstår seg på fotball, og heier på to av de beste lagene! mener konsernsjefen.