Skjermbilde 2016-09-06 15.26.28

Bli med til den store svinekongressen i Danmark

Faglig påfyll er viktig i en travel hverdag. Bli med produsentrådgiver Rolf Gunnar Husveg på tur til den store svinekongressen "Alt om svineproduktion".

Også i år planlegger vi en enkel tur til svinekongressen "Alt om svineproduktion" i Herning i Danmark den 25. og 26. oktober.

Reiseruten fra Vestlandet blir med Fjordline avgang mandag 24. oktober, kl. 20 kveld, og retur med avgang Hirtshals onsdag kveld kl 20. Da er vi hjemme torsdag morgen.

RolfGunnarKommer dere fra øst er det flere reisealternativer vi kan se på alt etter hvor mange som blir med.
Vi bruker privatbiler og har lugarer til overnatting om bord.
I Danmark bestiller vi en overnatting ved påmelding til kongressen. Vi bestiller ikke festmiddagen på kvelden, men går ut en plass og spiser i lag. Onsdagen bestiller vi lunch på kongressen (frokost)
Se program og påmelding her: http://vsp.lf.dk/Aktuelt/Kongres/Program%20og%20tilmelding.aspx
Rolf Gunnar bestiller båt og lugarer alt etter hvor mange som blir med, men dere bestiller selv kongressen, foredragene, hotell og frokosten. Merk bestillingen med "Fatland Norge" slik at vi kommer på samme hotell.
Men kontakt Rolf Gunnar Husveg først, på epost eller telefon 95 20 77 66, først. Så får vi en oversikt over interesserte og kan eventuelt hjelpe med bestillingen.

Blir du med?