clarion-energy

Bli med oss på Agrovisjon 2019 – den store landbruksmessa  i Stavanger

Stor utstilling, bonde-pub med eget Fatland-vorspiel, egen Fatland-middag og faglig program. Vi håper å se deg i Stavanger 1. - 3. november 2019.

Rogalands-landbruket inviterer bønder og andre med tilknytning til landbruket til årets arrangement: Agrovisjon 2019.

Agrovisjon er en møteplass som bidrar til faglig og teknologisk oppdatering av jordbruket. Det vil være både utstilling, konferanse og kurs.

Landbruksmessa er også en sosial arena med med ikke minst bondepub med eget Fatland-vorspiel på fredagen… Det vil du ikke gå glipp av!

Sees vi? Vi har reservert et begrenset antall Fatland-rom! Rom fra fredag til lørdag er dessverre allerede fullbooket, men vi kan fortsatt tilby noen rom fra lørdag til søndag.

Vi i Fatland ønsker våre gode produsenter hjertelig velkommen til Stavanger og har reservert hotellrom på Clarion Hotel Energy, rett ved messeområdet, til gode priser:

Enkeltrom: 890,- per rom per natt, inkludert frokost .

Dobbeltrom:  990,- per rom per natt, inkludert frokost.

Vi tar imot hotellrombestillinger nå, påmeldingsfrist for hotellpakkene er 25. september. Antallet reserverte Fatland-rom er imidlertid begrenset, så førstemann til mølla…

Hvis du ikke ønsker hotellovernatting, kan du bare melde deg på Fatland-vorspielet på fredagen og/eller Fatland-middagen på lørdag.

Påmelding hotellpakker, Fatland-vorspiel og Fatland-middag her!

Reise og inngang messe

Den enkelte sørger selv for transport til og fra Stavanger. Den enkelte betaler også inngangen til messa på ønskede dager. Åpningstider Agrovisjon 2019:

Fredag 1. november
Kl. 09 – 18

Lørdag 2. november
Kl. 09 – 18

Søndag 3. november
Kl. 09 – 16

Priser:

·        Voksne kr 350,-

·        Ungdom 12-18 år
Kr 200,-

·        Barn under 12 år
Gratis

Sosialt program

I tillegg til utstillinger, konferanser og kurs, arrangeres flere sosiale happeninger i løpet av Agrovisjon 2019. Du velger selv hva du vil bli med på.

Bondepub m/Fatland-vorspiel

1. november 2019, Clarion Hotel Energy
Gratis inngang. Aldersgrense18 år.

Bondepuben er blitt et fast innslag fredagen på Agrovisjon. Lausdrift spiller opp til dans og det blir salg av enkel varmmat. Vi arrangerer et Fatland-vorspiel i forkant!

Fatland-middag

2. november 2019. Vi planlegger en hyggelig middag sammen. Vi kommer tilbake med sted, detaljer og priser. Men meld deg på allerede nå!

Agrovisjons bankett/festmiddag

2. november 2019, Clarion Hotel Energy
Aldersgrense 18 år.

Agrovisjons bankett blir lørdag kveld i Energy Hall, bankettsalen på Hotel Energy. Det blir treretters middag og Big Band Bonanza spiller opp til dans.

Agrovisjon Ladies Club

2. november 2019, Scandic Hotel Forum
Kl. 13.00 – 16.00

Denne dagen gjøres det skikkelig stas på damene. Hotellet serverer tapasmeny og vin/prosecco. Det vil også være stander innen bl.a. mat, strikk og velvære.

For mer informasjon om Agrovisjon 2019 og bestilling av billetter til messe og AGROVISJON-arrangementer, sjekk www.agrovisjon.no

Vi sees i Stavanger 1. – 3. november 2019!