Gladmat 2018

Velkommen om bord hos Fatland på Gladmat 2019!

Fatland er selvfølgelig på plass på Nordens største i matfestival i Stavanger 24. - 27. juli 2019.

Gladmat-festivalen i Stavanger 24. - 27. juli er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes. Festivalen er den ledende matfestivalen, både i Norge og Norden, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur. I år blir festivalen og matfesten arrangert for 21. år på rad.

Fatland, Norges største private kjøttbedrift, er selvfølgelig på plass også på årets festival. Du finner oss om bord på Fatland-båten/MS Rogaland, sentralt plassert langs Skagenkai, midt i festivalområdet. Hos oss har du panorama-utsikt over det yrende festivalområdet i Vågen i Stavanger.

Gladmat-menyen 2019

Gladmat-retten: NM-vinnende bratwurst-pølse med karri- og eplemajones, frisk potet-
salat, råkost av nykål og fennikel. 40,-

Fatland-burger: Beefy-burger (storfe) med biff-tomat, chipotle bbq-saus, aioli og crispi-salat. 75,-

Brava Jæren!-spekefat - for 4 personer: Bresaola (speket flatbiff av storfe) med endivie, aioli, salte valnøtter, tomat, mozzarella og basilikum-pesto. Coppa (velmodnet spekenakke av svin) med estragon-majones og salte mandler. Fenalår med frisk potetsalat og aioli. Spekeskinke med fiken- og eplemarmelade og focaccia-brød. 250,-

Velkommen om bord!

Her er noen bilder fra Gladmat 2018: