Gladmat 2018

Takk for (Glad)maten!

Med over 5.000 serverte porsjoner satte vi også i år ny rekord på Gladmat. Takk til alle som besøkte oss!

Gladmat-festivalen i Stavanger 18.-21. juli er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes. Festivalen er den ledende matfestivalen, både i Norge og Norden, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur. I år ble festivalen arrangert for 20. år på rad.

Her er noen bilder fra Gladmat 2018:

Fatland, Norges største private kjøttbedrift, er på plass også på årets festival. Du finner oss om bord på Fatland-båten/MS Rogaland, sentralt plassert på Strandkaien midt i festivalområdet. Hos oss har du panorama-utsikt over det yrende festivalområdet i Vågen i Stavanger.

Årets meny er komponert i samarbeid med restauranten NOI i Sandnes.

Gladmat-menyen 2018:

Gladmat-retten: NM-vinnende bratwurst-pølse med karri- og eplemajones, frisk potet-
salat, råkost av nykål og fennikel. 40,-

Fatland-burger: Beefy-burger (storfe) med biff-tomat, chipotle bbq-saus, aioli og crispi-salat. 75,-

Brava Jæren!-spekefat - for 4 personer: Bresaola (speket flatbiff av storfe) med endivie, aioli, salte valnøtter, tomat, mozzarella og basilikum-pesto. Coppa (velmodnet spekenakke av svin) med estragon-majones og salte mandler. Fenalår med frisk potetsalat og aioli. Spekeskinke med fiken- og eplemarmelade og focaccia-brød. 250,-

Velkommen om bord!