Nordsjsenteret-utsikt-ute-1-Bestill-konferanse-Nordsjsenteret

Stort produsentseminar: Smilende pølser, framtidas kunder, parasitter, grovfôr og spa

Både faglig og sosialt blir Fatlands produsentseminaret stedet å være 8. og 9. mars.

Vi har gleden av å invitere til produsentseminar på Sola Strand Hotel 8. og 9. mars 2019. Seminaret foregår fra lunsj til lunsj disse dagene og vi har fått på plass et godt program som bør engasjere.

Vi har satt sammen flere ulike pakker, med og uten overnatting, slik at du og eventuelt følge selv kan velge hvor mye dere vil få med dere. Sola Strand Hotel ligger idyllisk og sentralt plassert ved Norges flotteste sandstrand. Ved hotellet finner dere også Nordsjøbadet Spa, et sted for å la eventuelle bekymringer om overproduksjon og konsesjonsregelverk ligge og få balsam for kropp og sjel...

Program seminar Sola Strand Hotel 8.-9. mars 2019:

"Med Fatland inn i framtida"

Fredag 8. mars

11.30 - 12.45 Lunsj

12.45 - 13.15 Fatland: Status og planer for 2019,  ved konsernsjef Terje Wester.

13.15 - 14.00 Sammenhengen mellom Nyt Norge og KSL, ved KSL sjef Tom Roterud.

14.00 - 14.15 Pause

14.15 - 15.00 «De beste pølsene smiler» , ved journalist, forfatter og kåsør Arnt Olav Klippenberg. Han har i tillegg stått på scenen i en årrekke med gruppa si Show Chow, og har vært å se på tv sammen med for eksempel Kristian Valen. I denne sammenhengen kan det nevnes at han har skrevet bok om «Glade Pølser».

15.00 - 15.45 Fokus landbruk, ved rådgiver husdyr Rolf Gunnar Husveg, Fylkesmannen i Rogaland.

15:45 - 16:15 Pølsepause

16.15 - 16.30 Fatland-app, ved leder av produsenttjenesten i Fatland, Harald Pedersen.

16.30 - 17.15 Hvordan kan bonden spille på lag med forbrukeren? Kundefokus og forbrukerinnsikt - viktige redskaper for vekst. Dag Ove Aksland, regiondirektør i Coop, deler noen tanker.

17.15 - 17.45 Avslutning for dagen. TBO

19.30 Festmiddag

Lørdag 09. mars

09.00 - 09.45 SPF: Slik kan dere gjøre det, ved svineprodusent Harald Gropen

09.45 - 10.00 Pause

10.00 - 10.45 Grovfôrsesongen 2019. Hvordan tenker vi?, ved Ole Arnfinn Røysland i Norsk landbruksrådgivning.

10.45 - 11.00 Pause

11.00 - 11.45 Parasitter i beitesesongen, ved veterinær Siv Meling.

11.45 - 12.00 Spørsmål, oppsummering og avslutning, ved Terje Wester, konsernsjef Fatland.

12.15 Lunsj

Priser

Per pers i dobbeltrom, inkludert to dagpakker, overnatting og festmiddag: 1.900,-

Per pers i enkeltrom. Inkludert 2 dagpakker, overnatting og festmiddag: 2300
Dagpakke fredag eller lørdag inkludert lunsj (uten festmiddag): Gratis (600,- dersom du ønsker begge dager).

Vi spanderer én dagpakke på alle som skal på seminar!

De som ikke vil ha overnatting, kan melde seg på fredag eller lørdag, og få dette gratis!
Dersom dere ønsker å være med begge dager, og ikke overnatte, betaler dere kun én av dagpakkene.

Inngang i Nordbadet Spas velværeavdeling koster 125,- per voksen per døgn. Dersom dere ønsker spabehandling anbefaler vi å bestille dette direkte på hotellet i god tid før besøket.

De som ønsker tilleggsdøgn på hotellet kan bestille dette selv til kr 995,- for enkeltrom og kr 1195,- for dobbeltrom.

Påmelding til produsentrådgiver Guro Hansen, e-post / tlf. 95 89 63 20. Eller aller helst i skjemaet under: