Produsentmøte Fatland Jæren 8. februar 2016.

God stemning og full kantine

God stemning, god mat, gode spørsmål. Slik oppsummerer vi produsentmøtet i kantina på Fatland Jæren.

74 trivelige produsenter hadde satt av kvelden 8. februar til informasjon og god drøs. Konsernsjef Terje Wester orienterte om ståa og framtidsutsiktene i et konsern i kraftig vekst.

Produsentmøte Fatland Jæren 8. februar 2016.

Produsentmøte Fatland Jæren 8. februar 2016.

Produsentmøte Fatland Jæren 8. februar 2016.

Produsentrådgiver storfe, Siv Undem, er ny i Fatland og ønsker at det skal være lav terskel for å ta kontakt. Aud Marit Lunde, sjef i innmeldingen, orienterte også.

Takk for møtet!

Vi videosendte møtet direkte på Facebook. Her kan du se et redigert opptak fra produsentmøtet.

Produsentmøte Fatland Jæren 8. februar 2016.

Produsentmøtene rundt om er altså godt i gang. Sett av datoen og bli med på en kveld med nyttig informasjon og nytt om Fatland, sammen med andre hyggelige produsenter. Vi serverer god mat!

Ølen Kantina på Fatland Tirsdag 02.feb 19.30
Mauranger Olaløo Mandag 08.feb 20.00
Sandnes Hommersåk, Fatland Jæren AS Mandag 08.feb 19.00
Sand Ryfylke Fjordhotell Tirsdag 09.feb 20.00
Austrheim Austrheim Samfunnshus Tirsdag 09.feb 19.30
Undheim Undheim Samfunnshus Tirsdag 09.feb 19.00
Os Kløvertun Onsdag 10.feb 19.30
Lyngdal Lyngdal Inn Torsdag 11.feb 19.00
Karmøy Ullstasjonen på Husøy Tirsdag 16.feb 19.30
Seljord Granvin kulturhus Onsdag 17.feb 19.30
Vik i Sogn Blix Hotell Mandag 22.feb 20.00
Helleland Ben's kafe Mandag 22.feb 19.00
Voss Løno Tirsdag 23.feb 19.30
Kafe Jærbuen, Nærbø Tirsdag 23.feb 19.00
Rennesøy Sørbø grendahus Onsdag 24.feb 19.00
Øystese Hardangerfjord Hotell Tirsdag 01.mar 19.30
Stord Bakeriet Frugaard Torsdag 03.mar 19.30
Gjesdal Byrkjedalstunet Tirsdag 08.mar 19:00
Årdal Høiland Gard Onsdag 09.mar 19.00

Produsentseminar i mars

Vi skal ha produsentseminar på Radisson Blu Hotel i Stavanger 11. – 12. mars 2016. Dette er et lunsj-til-lunsj-seminar med forhåndspåmelding.

Hovedtema for seminaret blir: Nytteverdi for deg som bonde!

  • Gode faglige innlegg på svin, storfe og småfe.
  • Næringspolitikk og politikk.
  • Marked og prognoser.
  • Humor og sosialt samvær.

Pris:

Seminarpris i dobbeltrom pr pers:                                              kr 2.400 som inkluderer lunsj fredag og lørdag, samt festmiddag lørdag og overnatting i dobbeltrom.

Enkeltromstillegg:                                                                         kr 400

Seminarpris uten overnatting pr pers:                                       kr 1.600 som inkluderer lunsj fredag og lørdag, samt festmiddag lørdag.

Seminarpris uten overnatting og festmiddag pr pers: kr 1.000 som inkluderer lunch fredag og lørdag

De som ønsker å være over til søndag, gir beskjed om dette ved påmelding. Dette gjøres opp med hotellet direkte, og koster kr 795 pr. rom.

For et tillegg på kr. 300,- per værelse kan dere oppgradere rommet deres til Business Class-værelse. Dette inkluderer badekåpe, tøfler og Nespresso-maskin og gratis avis.

Programmet vil legges ut på www.fatland.no når alt er klart.

Påmelding snarest, og innen 1. mars, til produsentrådgiver Siv Undem, tlf. 997 12351 eller e-post.

Her kan du lese mer om Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger.