Produsentmøter Ølen og Jæren 2017.

Velkommen til produsentmøtene!

Datoene for årets produsentmøter er klare. Finn fram kalenderen og sett av en kveld til informasjon og drøs.

Våre over 5.000 produsenter er svært viktige for oss, det samme er en god dialog med produsentene våre. Serien med produsentmøter flere steder er et viktig kontaktpunkt, med nyttig informasjon om markedsutsikter og andre aktuelle temaer for kjøttproduksjonen i 2018.

Møt gode kolleger, og det blir god tid til diskusjon og spørsmål. Vi serverer god mat. Vi ønsker også å høre hva du synes og er glade for nyttige tilbakemeldinger.

Her er tid og sted for produsentmøtene. Velkommen skal du være!

Sted for prosentmøte Dag Dato Kl.
Ølen, kantina Fatland Ølen Mandag 05.02.2018 19.30
Hommersåk, kantina Fatland Jæren Mandag 05.02.2018 19.00
Kvinnherad, Rosendal Fjordhotell Tirsdag 06.02.2018 20.00
Undheim samfunnshus Tirsdag 06.02.2018 19.00
Sand, Ryfylke Fjordhotell Onsdag 07.02.2018 20.00
Helleland, Ben’s Kafè Onsdag 07.02.2018 19.00
Knarvik, Alver Hotell Mandag 12.02.2018 19.30
Lyngdal, Lyngdal Inn Mandag 12.02.2018 19.00
Norheimsund, Thon Hotel Sandven Tirsdag 13.02.2018 19.30
Karmøy, Park Inn Karmøy Torsdag 15.02.2018 19.30
Seljord, Granvin kulturhus Torsdag 15.02.2018 19.30
Hå, Kafè Jærbuen Torsdag 15.02.2018 19.00
Vik i Sogn, Blix Hotell Mandag 19.02.2018 20.00
Voss, Løno Tirsdag 20.02.2018 19.30
Tyssedal, Tyssedal Hotell Onsdag 21.02.2018 19.30
Stord, Frugård Mandag 26.02.2018 19.30
Årdal i Ryfylke, Høiland Gard Onsdag 28.02.2018 19.30
Rennesøy, Sørbø Grendahus Torsdag 08.03.2018 19.00

Her ser du bildereportasje fra de veldig godt besøkte produsentmøtene i 2017.